Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rózsakvarc

A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító az ásványok között. Látványban, rezgésében is az egyik legfinomabb, legnőiesebb. Békét, szeretetet és nyugalmat hoz viselője életébe. Ez a legfontosabb kristály a szív és szívcsakra szempontjából, a szeretet igazi értelmére tanít.

 

Eredete: A nevét a színéről kapta. Nagy becsben tartják a mai napig Tibetben. Korábban nagy becsben tartották az ókori Rómában és Egyiptomban.

Hatásai: Ez az ásvány finom, nőies energiákkal dolgozik. Változásokat indít el az ember életében, de azt is a maga finomságában teszi. Amíg a változás végbemegy, igaz picit hosszadalmas is lehet, de annál könnyedebb és kellemesebb. A rózsakvarc örömet, szeretetet és szerelmet visz viselője életébe. Napról napra érezni lehet kellemes, üde hatását. Finom energiái az összes csakrára pozitív hatást gyakorol, de legfőképp a szívcsakrára. Emellett auratisztító hatással is bír.

Mely csillagjegyek köve a rózsakvarc: Bika (04.21-05.20); Mérleg (09.24-10-23.)

Mihez ajánljuk: 
Emberi kapcsolataid megerősítéséhez!

Ezt az ásványt a szeretet és a szerelem ékkövének tartják. Akár régóta epekedünk egy szerető és megértő társ után, akár régóta párkapcsolatban élünk, ez az ásvány segítségünkre lesz abban, hogy életünkbe újra beköszöntsön a szeretet/szerelem érzése. A fennálló kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát, fokozza a feltétel nélküli szeretetet. Ezen kívül, ha szerelmi bánat nyomaszt, féltékenység esetleg szorongás, segít, hogy képesek legyünk ezeken felülkerekedni. Segít begyógyítani a szívünket, hogy újra érezzük a szerelem tiszta és elsodró érzését. Kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején.

Női energiád erősítéséhez!

A rózsakvarc az ásványok közül leginkább támogatja a nőies energiákat, magát az igazi Nőiességet. Segít megtalálni a harmóniát önmagaddal és más nőkkel is, hogy barátként, ne vetélytársként tekints rájuk. Segít erősíteni a benned rejlő önszeretetet és mély belső gyógyulást biztosít.

A rózsakvarc legfontosabb területei: (ezeket erősítheti, segítheti) - Anyaság, béke, arcbőr, bőrproblémák, csábítás, energetikai tisztítás, hódítás, női hormonok, menstruáció egyensúlyozása, munkahelyi nyugalom, nőiesség, nyugalom, párkapcsolat, ráncok ellen, szerelem, szeretet, szülés, termékenység, szívcsakra, várandósság,

Melyik csakrát erősíti a rózsakvarc? Szívcsakra

Melyik arkangyalhoz tartozik?
Ariel - Isten oroszlánja - Segíti és gyógyítja a vadállatokat és a természetet
Rafael arkangyal - A gyógyító - Gyógyítja a pszichés betegségeket, segíti a gyógyítókat
Chamuel arkangyal - Az Istent látó - Gyógyítja az aggódást, békét és nyugalmat hoz

Hogyan energetizáld a kristályt? - Teliholdkor hagyd kint egy éjszakára a polcodon, pont úgy hogy a hold fénye biztosan elérje. (akkor is ha felhős az égbolt) - Hagyd kint a napsütésben, de csak rövid ideig, mert a nap kiszívhatja a színét. - A kristályok használatának maximalizálása érdekében minden alkalommal közöld a szándékod a kővel. A kristályok szívérzékeny szándékkal programozható. Egyszerűen zárd be a szemed, helyezd az ásványod, karkötőd a kezedbe és mondd el neki, hogy miben kéred a segítségét.

Ameddig nem szeretjük önmagunkat addig nem tudjuk fogadni mások szeretetét sem, illetve tiszta szívből szeretni másokat. Ez az ásvány segít abban, hogy megbocsássunk önmagunknak, elfogadjunk magunkat, így teret ad saját önértékelésünknek és önbizalmunknak.

Az oldal tetejére