Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

  Szállítás:  

A megrendelt termékek házhozszállítása az DPD futárszolgálat szolgáltatásával történik.

Ha készleten lévő kész terméket vásároltál, várhatóan 24h-48h óra alatt megkapod a csomagot. Ha egyedi, személyre szabott ékszert rendeltél 3 nap a várható szállítási idő. Karácsonyi és kiemelt időszakokban, ettől eltérő szállításidő is lehetséges.

 

Kérjük, hogy mindenféleképp olyan szállítási címet jelölj meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. A telefonos elérhetőségéhez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben is bármikor elér a futárszolgálat alkalmazottja.

A csomag aktuális helyzetéről a futárszolgálat értesítést küld e-mailben a regisztrációkor megadott e-mail címre.

A küldemény átvételekor a szállító jelenlétében ellenőrizd a csomag sértetlenségét és tartalmát. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, a szállítóval vetess fel jegyzőkönyvet és ezt küldd el címünkre, mert csak ennek birtokában áll módunkban a problémát orvosolni.

 

Szállítási díjak:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, minden termékünk szép, igényes tasakban érkezik új tulajdonosához.

Házhozszállítás díja (előreutalás után): 890 Ft

Házhozszállítás díja (utánvéttel) : 1490 Ft
 

 

Fizetés:

  1. Banki előreutalás:
  2. Előre utalás esetén kérünk, hogy a munkatársaink által e-mailben elküldött díjbekérő  számla alapján, a számlán szereplő bankszámlánkra, a számla bruttó végösszegét -  mely tartalmazza a szállítási költséget is - a közlemény rovatban a díjbekérő számla sorszámára való hivatkozással utald.
  3. A díjbekérő számlát legkésőbb a rendelést követő munkanapon küldjük.

  1. Utánvét:
  2. Utánvét esetében a rendelés végösszegét a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a csomag kézbesítőjének.
  3.