Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerj meg minket!

Honnan indultunk és hol tartunk most
 

A Pároskarkötő és Yvonne Design ékszerek márkám eleinte csak a Meskán és közösségi oldalakon volt jelen.
Bevallom nem volt könnyű menedzselni még akkor induló vállalkozásomat, hiszen alkalmazotti munkám mellett kezdtem el kiépíteni és 2 gyönyörű gyerkőc anyukájaként is mindennap helytállnom embert próbáló feladatnak bizonyult. De a legtöbben biztosan tudjátok milyen ez. 

Már egészen 2015 óta készítem lelkes vásárlóimnak a szebbnél szebb ékszereket megrendeléseik alapján. A legelső betűs karkötőket baráti megrendelésre készítettem el, majd a sikereken felbuzdulva tovább bővítettem portfóliómat. Büszkeséggel tölt el és nagy öröm számomra, hogy az országban először nálam lett elérthető és megtalálható a Pároskarkötő, ami a mai napig a márka fő profilját képezi.

 

2019-ben határoztam el, hogy szeretném új szintre emelni és “komolyabban” kiépíteni a vállalkozásomat, hogy ne csak másodállásként legyen jelen életemben.

Ebben az évben sodort minket össze a sors Esztivel.
Szinte első perctől kezdve könnyen megértettük egymást és a célunk közös volt: Megalkotni a lehető legjobb webáruházat ékszereim számára. Nagyon hatékonyan és könnyen tudtunk együttműködni (ez a mai napig töretlen).

2019 őszén indítottuk el a shopot, bár még akkor elég kezdetleges volt a mostani színvonalához képest. Rengeteg kezdeti nehézségbe ütköztünk (pl. szállítással, számlázó programmal, a termékek megjelenésével stb), mint ahogy ez lenni szokott, ha az ember valami új dolgot igyekszik elsajátítani. Szerencsére mindvégig kitartottunk a célunk és egymás mellett, így át tudtunk lendülni az akadályokon.

Azért a jóból is bőven kijutott nekünk az évek folyamán. 2020. decemberében a Shoprenter a Pároskarkötő-t választotta ki a hónap webáruházának. Cikket is írtak rólunk (kattints ide, ha szeretnéd elolvasni). Ezek után nem volt megállás :) 2021-ben bekerültünk az Év webshopja verseny TOP25 legjobb webshopja közé. 2022-ben pedig Különdíjat nyertünk szintén az Év webshopja versenyen.

Mindeközben 2022 őszén csatlakozott hozzánk Zsuzsi is, aki a mai napig segít nekünk a rendelések elkészítésében és menedzselésében, illetve a kreatívok készítésében.

Így hárman szuper csapatot alkotunk együtt. Sokszor ötletelünk újdonságokon ,hogyan tudnánk mégjobbá tenni a márkát - a shopot, az ügyfélélményt. Illetve mivel tudnánk még Nektek kedveskedni a rendelésetek során.

Nem titok: Nyereményjátékokkal, ingyenes szállításos hétvégével és kuponokkal is készülünk nektek. 
ÚJDONSÁG: Workshopot szeretnénk tartani az ország különböző pontjain. (Főként Budapest, Szeged, Debrecen, Nyíregyháza környékére tervezzük elsősorban).

Hogyan dolgozunk együtt?

Én és Zsuzsi közvetlenül a Pároskarkötő műhelyében szoktunk dolgozni itt Pomázon, Eszti pedig Debrecenben az irodájából.
A távolság ellenére is könnyen tudunk egymással rendszeresen egyeztetni, vagy ötletelni. Általában online meet keretein belül tesszük azt, vagy messengeren. Viszont nyilván azt szeretjük a legjobban, amikor mindhárman együtt tudunk személyesen alkotni. Erre is gyakran sort kerítünk :) 2-3 havonta Eszti vagy én elutazunk egymáshoz pár napra és ilyenkor a kirándulgatások, szokásos pletyi-kávé mellett meg sem állunk a munkában.

Rendezvényeken is általában együtt szoktunk megjelenni. Ilyen például az Ecommerce Expo, Ekernap, Év webshopja díjátadó stb. - ezekről is gyakran sztorizunk és posztulunk Nektek.

 

 

Ismerj meg minket
 

Yvonne

A Pároskarkötő megálmodója, ékszerkészítő
 

A márka alapítójaként szívügyemnek tekintem, hogy a vevőim igényeit figyelembe véve, egyéni stílusukkal harmonizálva, személyre szabottan, egyedi ékszereket készíthessünk, magas minőségű alapanyagok felhasználásával.♡︎ A Pilisszentkereszten lévő műhelyünk vezetése mellett szeretem a természetet járni, kirándulni. Szeretek folyamatosan tanulni, fejlődni. Elsősorban az emberi természet megértése az, ami igazán kíváncsivá tesz, ezért munkáim mellett jelenleg is pszichológiát tanulok a Szegedi Tudományegyetemen.

Miket szeretek: A kávét, az állatokat és a jó társaságot 
Kedvenc hobbijaim: Kirándulás, olvasás


Zsuzsi

Ékszerkészítő, logisztikai asszisztens

A Pároskarkötőnél Ivonnal együtt készítjük el rendeléseiteket, plusz segédkezem ötleteimmel gazdagítani a márka sokszínűségét és kreatív megjelenéseit. Sokszor Esztinek is besegítek a kreatívok készítésénél, vagy az ékszerek fotózásában.

Munkám során nem csak a precíz munkavégzésre szoktam figyelni, hanem arra is, hogy csapatunk mindig a legjobb hangulatban ötleteljen.
Ivonnhoz hasonlóan én is nagyon szeretek kirándulni, ugyanakkor a "bekuckózós" tevékenységeket is egyaránt élvezem. Például sosem hagynék ki egy meghitt mozis estet a párommal.

Miket szeretek: A kávét, koncertekre járni és nevetni
Kedvenc hobbijaim: Filmezés, olvasás  


Eszti

Webdesigner, grafikus

Jelenleg vállalkozóként dolgozom, a BerryArt és az Estée Lune márkák alapítójaként.

A BerryArt-on belül főként webshopoknak segítek a fejlődésben és a megújulásban.
Érdekesség: Yvonne volt az első ügyfelem, amióta designerként dolgozom :3

A webes világ mellett mindenem a rajzolás, festés és az ajándékkészítés. Ezért hoztam létre az Estée Lune-t.
Még csak gyerekcipőben jár és csak közösségi oldalakon vagyok jelen, de a weshop tervezése és kivitelezése már folyamatban van. Itt szeretném majd kézműves alkotásaimat ismertebbé tenni.

A munka mellett jelenleg végzős egyetemista vagyok a Nyíregyházi Egyetem Képalkotás (grafikus-festő) szakán. 2024. szeptemberétől pedig mesterképzésen fogom folytatni tanulmányaimat.

Miket szeretek: A kávét, a macskákat és ha úgy mehetek aludni, hogy másnapra nem kell ébresztőt állítanom.
Kedvenc hobbijaim: Rajzolás-festés, olvasás, zongorázás


 

 

Köszönjük, hogy vagytok, hiszen Ti motiváltok minket a mindennapi munkánk során!
 

 

 

Számít a véleményetek!
Nektek, hogy tetszenek a karkötők? És a webáruház? Mennyire egyszerű kezelnetek?

Véleményeteket, észrevételeiteket szívesen várjuk az info@paroskarkoto.hu email címre.

Kíváncsiak vagytok kulisszatitkainkra vagy a prémium tartalmainkra? Kövessetek minket Instán és tiktokon ahol mindig megosztjuk lelkes követőinkkel az újdonságainkat. Itt első kézből értesülhetsz a kedvezményekről, akciókról és a különleges eseményekről - például: nyereményjátékaink, vagy a közelgő születésnapunk.

Tovább a kapcsolat oldalra

Az oldal tetejére