Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.890 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Miért válaszd a Pároskarkötőt?

Megbízható webshop vagyunk!
INGYENES kiszállítás 16.000 Ft rendelés esetén
Termékeink kézművesek
Igazi ásványokkal dolgozunk

Horoszkópos karkötő - halak

Yvonne Design horoszkópos ásványkarkötő a halak ásványaiból készítve: ametiszt, hematit és hegyikristály ásványból készítve a halak csillagjegy jelképével.

Cikkszám: 2172
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 30.
Elérhetőség: Raktáron
3.890 Ft
Válassz méretet:
Válassz méretet:
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Kívánságlistára teszem! decor

Termékinfók

Yvonne Design horoszkópos ásványkarkötő a halak ásványaiból készítve: ametiszt, hematit és hegyikristály ásványból készítve a halak csillagjegy jelképével.

A halak jegy jellemzése:

Alapvetően emocionális, ösztönösen beleérző, megérző és szétáradó.  A vízhez hasonlóan mindent visszatükröz és úgy alakul, ahogyan a víz felveszi a tartály alakját.

Lelkében határtalan emberszeretet él, melynek gyökere az a felismerés, hogy egyek vagyunk, testvérek vagyunk mindnyájan, s az Én és a Te között nincs többé válaszfal. Krisztusi életfelfogás és magatartás ered mindebből. Szeretet, jóság, önzetlenség, sőt önmagáról megfeledkezik odaadás, mely a nagy egységben átéli Istent.

Saját személyének feláldozása, odaadó, önzetlen szolgálathoz vezet, melyet másokért végez. Ez különösen így van a gyógyító, betegápoló munkánál, melyet elhivatottságból vállal. Részvéte azonnal jelentkezik, ha szenvedőt lát, legyen az ember, vagy állat. Nem kérdez, nem gondolkodik, nem nézi, hogy a segítség helyénvaló-e. Vakon hozza áldozatát. Ezért sokan kihasználják jóindulatát.

Jelmondata lehetne "Egy mindenkiért, mindenki egyért! "

Mivel ő maga minden pillanatban kész arra, hogy másokért minden kérés és hívás nélkül is az életét áldozza, ezért azt várja, hogy embertársai is hasonlóképpen cselekedjenek vele. Természetesen itt éri a legtöbb keserű csalódás.

A gyakorlati életbe nehezen tud beilleszkedni és ennek következtében gyakran telve van ki nem mondott panasszal.

A Halak emberének vérmérséklete szangvinikus, mélabús aláfestéssel. Akarata érzésszerű, változó és szeszélyes. Annyira befolyásolható, hogy ő a született "jó ember", aki ha rossz társaságba keveredik, önkéntelenül sodródik a bűnbe.

Felfogóképessége jó, amit egyszer megtanult, nehezen felejti el. Kettős természetének megfelelően sokoldalú és sorsában is megmutatkozik ez. Nyugodt, barátságos modorával, szeretetre méltó egyéniségével tiszteletet és tekintélyt tud szerezni.

Művészi téren képes arra, hogy valóban nagyot, maradandót alkosson. Különösen zenében, táncban, festészetben , színészetben képes önmagát felülmúlni. Egészen különleges szín- és formaérzéke van, ezért szereit a szépet, s igényel egy bizonyos mennyiségű kényelmet is.

Ti írtátok

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

A megrendelt termékek házhozszállítása a GLS és a FOXPOST futárszolgálat szolgáltatásával történik.
 

  Ha készleten lévő, kész terméket vásároltál várhatóan 2-3 nap alatt megkapod a csomagot. Ha egyedi, személyre szabott ékszert rendeltél 3 -7 nap a várható szállítási idő. ( Karácsonyi és kiemelt időszakokban, ettől eltérő szállításidő is lehetséges.)

  Kérjük, hogy mindenféleképp olyan szállítási címet jelölj meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. A telefonos elérhetőségéhez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben is bármikor elér a futárszolgálat munkatársa.

  A csomag aktuális helyzetéről a futárszolgálat értesítést küld e-mailben a regisztrációkor megadott e-mail címre. 
(A küldemény átvételekor a szállító jelenlétében ellenőrizd a csomag sértetlenségét és tartalmát. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, a szállítóval vetess fel jegyzőkönyvet és ezt küldd el címünkre, mert csak ennek birtokában áll módunkban a problémát orvosolni.)

Szállítási díjak:
Csomagolási költséget nem számolunk fel. Minden ékszerünk szép, igényes tasakban érkezik új tulajdonosához.

Házhozszállítás díja (előreutalás után, bankkártyás fizetés esetén): 1550 Ft
Házhozszállítás díja
(utánvéttel): 2150 Ft
Kiszállítás GLS csomagpontra: 1190 Ft
Ingyenes szállítás: 14.000 Ft feletti vásárlás esetén

Szállítás FOXPOST csomag automatába: 990 Ft
Szállítás FOXPOST csomag automatába
(utánvéttel): 1290 Ft
Ingyenes szállítás FOXPOST csomag automatába: 8000 Ft feletti vásárlás esetén

Fogyasztóbarát képes tájékoztató

Az oldal tetejére