Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Facebook kommentek

Horoszkópos karkötő a nyilas ásványaival

Ár:
3.390 Ft
Kapható választék:
Válassz méretet:
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2021. március 09.
Elérhetőség: Elkészülési ideje: 2 nap

Leírás

Yvonne Design horoszkópos ásványkarkötő a nyilas ásványaiból készítve: lazurit és hópehely obszidián és anyilas csillagjegy jelképével.

A nyilas jegy jellemzése:

Néhány jellemző tulajdonsága címszavakban: békeszerető, tisztességtudó, intuitív, jóakaratú, derűs, gyorsan haragvó, gyorsan békülő, nyílt, független, szabadságszerető, vállalkozó kedvű, széles látókörű, kettős természetű, túlhajszolt, heves, féltékeny.

Ezt az embert a lelkesedés hajtja. Döntéseit emelkedett hangulati érzés kíséri. Belső, magasabb énnek, magasabb követelménynek akar megfelelni, ami táplálkozhat vallásos ihletből vagy elvi meggyőződésből. A rendkívüli érdekli. Mindig túllát azon, ami van, a hétköznapin, mert azt nézi, aminek lennie kell, vagy lennie kellene. Ha célja, vágya megvalósíthatónak látszik, mindent ki tud hozni magából. Nem szereti, ha gyámkodnak fölötte, egyéniségének, személyiségének megfelelően szűkebb vagy tágabb, de szabad mozgástérre van szüksége. Ha bizalmatlanságot érez maga iránt vagy becsapják, akkor toporzékol, vagy belebetegszik. Erősen tud dacolni, ha küzdőtérre kényszerítik. A nagyon alacsony színvonalú vagy erkölcsileg kisiklott Nyilas típusúaknál ezek a tulajdonságok szélhámosságba vagy hamis pátoszba, üres pózolásba csúsznak át.

A Nyilas típusú ember optimizmusa szinte elnyűhetetlen. És ez szerencséje is, sok bajon, nehézségen átsegíti. A problémákat, ahol lehet, békés úton rendezi el. A hódítási és a kalandvágy szintén jellemző tulajdonsága. Mindenben a nagyság utáni vágy fejeződik ki.

Nehezen viseli a köznapok szürkeségét, ahol megtörik a lendület, ahol nincs szükség lelkesedésre. A taposómalom hamar felőrli erejét, a szabad vállalkozás viszont, aminek tétje van, megsokszorozza.

A Nyilas-szülött életének sajátos íve van. Ifjúkorában felvillan benne az a maximum, amit majd öregkorában tud megvalósítani. Kérdés, hogy a közbeeső időt hogyan tudja végigküzdeni. Hogy bírja-e a hétköznapokat, a munkába járás robotját, és lendületéből futja-e arra, hogy a szeme előtt lebegő csúcsra egyszer felérjen, vagy pedig félúton kudarcba fullad az élete. Ez a ritkább természetesen, mert a csalódásokból felemeli életkedve, idővel sokat felad a végletes követelményekből, és hevességét többnyire a belátás, a tolerancia váltja fel.

Paraméterek

A karkötő alapja rugalmas gumidamill
A gyöngyök anyaga természetes csiszolt ásvány
A gyöngyök mérete 8 mm átmérőjű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed ♥

Termékajánló