Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Facebook kommentek

Horoszkópos karkötő a halak ásványaival

Ár:
3.390 Ft
Kapható választék:
Válassz méretet:
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2021. április 15.
Elérhetőség: Elkészülési ideje: 2 nap

Leírás

Yvonne Design horoszkópos ásványkarkötő a halak ásványaiból készítve: ametiszt és hegyikristály ásványból készítve a halak csillagjegy jelképével.

A halak jegy jellemzése:

Alapvetően emocionális, ösztönösen beleérző, megérző és szétáradó.  A vízhez hasonlóan mindent visszatükröz és úgy alakul, ahogyan a víz felveszi a tartály alakját.

Lelkében határtalan emberszeretet él, melynek gyökere az a felismerés, hogy egyek vagyunk, testvérek vagyunk mindnyájan, s az Én és a Te között nincs többé válaszfal. Krisztusi életfelfogás és magatartás ered mindebből. Szeretet, jóság, önzetlenség, sőt önmagáról megfeledkezik odaadás, mely a nagy egységben átéli Istent.

Saját személyének feláldozása, odaadó, önzetlen szolgálathoz vezet, melyet másokért végez. Ez különösen így van a gyógyító, betegápoló munkánál, melyet elhivatottságból vállal. Részvéte azonnal jelentkezik, ha szenvedőt lát, legyen az ember, vagy állat. Nem kérdez, nem gondolkodik, nem nézi, hogy a segítség helyénvaló-e. Vakon hozza áldozatát. Ezért sokan kihasználják jóindulatát.

Jelmondata lehetne "Egy mindenkiért, mindenki egyért! "

Mivel ő maga minden pillanatban kész arra, hogy másokért minden kérés és hívás nélkül is az életét áldozza, ezért azt várja, hogy embertársai is hasonlóképpen cselekedjenek vele. Természetesen itt éri a legtöbb keserű csalódás.

A gyakorlati életbe nehezen tud beilleszkedni és ennek következtében gyakran telve van ki nem mondott panasszal.

A Halak emberének vérmérséklete szangvinikus, mélabús aláfestéssel. Akarata érzésszerű, változó és szeszélyes. Annyira befolyásolható, hogy ő a született "jó ember", aki ha rossz társaságba keveredik, önkéntelenül sodródik a bűnbe.

Felfogóképessége jó, amit egyszer megtanult, nehezen felejti el. Kettős természetének megfelelően sokoldalú és sorsában is megmutatkozik ez. Nyugodt, barátságos modorával, szeretetre méltó egyéniségével tiszteletet és tekintélyt tud szerezni.

Művészi téren képes arra, hogy valóban nagyot, maradandót alkosson. Különösen zenében, táncban, festészetben , színészetben képes önmagát felülmúlni. Egészen különleges szín- és formaérzéke van, ezért szereit a szépet, s igényel egy bizonyos mennyiségű kényelmet is.

Paraméterek

A karkötő alapja rugalmas gumidamill
A gyöngyök anyaga természetes csiszolt ásvány
A gyöngyök mérete 8 mm átmérőjű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed ♥

Termékajánló